08 اسفند 1402

شکایت پزشک به سازمان نظام پزشکی

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام وقت بخیر
خواهر بنده با همسرشون برای چکاپ همسر به دکتر ارولوژی مراجعه میکنن
این پزشک بدون گرفتن هیچ نوع آزمایشی به شوهر خواهرم گفت مبتلا به hpv هستی و باید خانمت هم معاینه کنم
و خواهرم رو معاینه کرد و گفت تو هم مبتلا شدی و باید هر دوتاتون فریز بشین طی چند جلسه هر سری 3500 ازشون پول دریافت میکرد
تا اینکه برای خواهرم از پزشک زنان وقت گرفتم و رفت اونجا ازشون تست گرفتن و مشخص شد اصلا همچین بیماری نداره
طی این مدتی که فکر میکرد بیمار شده حال روحی به شدت بدی داشت تا مرز خودکشی پیش رفت زندگیش با شوهرش در حال فروپاشی بود...
الان با اون پزشک دروغگو و شیاد چه باید بکنن؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،می توانید ابتدا از او به سازمان نظام پزشکی شکایت کنید بعد به عنوان کلاهبرداری ،تحصیل مال از طریق نا مشروع شکایت کنید به دادسرای جرایم پزشکی