12 اسفند 1402

سلام وخسته نباشید من به شخصی از طریق سایت دیوار اسکناس کلکسیونی فروختم

دسته بندی : کیفری | جعل اسکناس
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وخسته نباشید من به شخصی از طریق سایت دیوار اسکناس کلکسیونی فروختم وبه ایشان هم متذکر شدم که بنده هیچ سررشته ندارم که اصل هست یا اصل نیست ایشون هم قبول کردند و پولرو برای بنده واریز کردند به مبلغ 30میلیون تومان بنده هم طبق قرار اسکناس هارو تحویل دوست ایشان در تهران دادم وحال که رسیده به بدستشون ایشون ادعا می‌کنند که اسکناس ها جعل هست بنده هم باکمی گشت گذار در اینترنت متوجه شدم که این اسکناس قیمتی بالغ بر2میلیارد داشته حال من جرمی مرتکب شدم بنده از گجا بدونم که ایشون راست گفتند اسکناس های من جعلی بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با عنایت به اینکه طبق اظهارات درسوال ، شما به این موضوع که اطلاعی از اصل و بدل نداشتید و نیز از این جهت که فقط جنبه کلکسیونی وجنبه دکوری داشته به ایشان فروخته اید و قیمت واقعی آن چندین برابر بوده فلذا اگر ملاک و قصد در خرید در اصل بودن نباشد و با ایشان توافق نمودید جهت دکوری بودن و ... و همچنین از کجا معلوم که نامبرده خودش اسکناس شما را عوض نکرده باشد؟؟ در این خصوص نیاز به بررسی بیشتر دارد .