12 اسفند 1402

امکان افزایش قرار وثیقه در دادگاه تجدیدنظر

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام از زمان پرونده در دادسرا بابت اتهام فروش مال غیر وثقیه گذاشتم الان دادگاه بدوی حکم را به ضررم صادر کرد بنده اعتراض به رای کردم پرونده رفته تجدید نظر دادگاه تجدید نظر جلسه گذاشته امکان هست دادگاه تجدید نظر وثیقه زیاد کنه اگر امکانش باشه من که اهل شهرستانم باید چه‌کار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

کاربر محترم با سلام بله امکان افزایش قرار وثیقه در صورتی که میزان وثیقه با جرم و یا ضرر و زیان مدعی خصوصی متناسب نباشد وجود دارد که در این صورت می بایست با شعبه هماهنگ نمائید