14 اسفند 1402

انتشار فیلم و عکس خصوصی

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
نگار محمدعلی گل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سال 99 روز ولینتاین من اجازه دادم دوستانم هرکدام با دوست پسرانشان ب سالنم بیاین و سوپرایز شوند یکی از همان دوستان فیلم رو بعد چند سال ب اطلاعات ودادگاه داده و سالنم را پلمپ کردن و گوشیم راضبط کردن و عکس و فیلم های رابطه جنسی خودم با دوست پسرم در گوشی بوده و اونم توی سالن خودم حالا میخوایم انگار فیلم ها ارجاع دادن برای قاضی و قاضی هم توهین کرده و ما نیز میخواهیم برای رهایی صیغه موقت شویم و من هیچ وقت تا ب الان ازدواج نکردم برای رهایی چکا رکنم ایا صیغه نامه کمکی میکند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب، بهترین دفاع این هست که به قاضی بگید که صیغه بودید و همچنان هستید و مهم نیست که قبلا ازدواج کرده بودید یا نه، صیغه شفاها هم جاری میشه و نیازی نیست که حتما بصورت کتبی باشه،میتونید از مشاوره تلفنی هم کمک بگیرید.