14 اسفند 1402

آیا امکان طرح دعوا در فرض سوال وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | انتشار مطالبی مشتمل بر تهدید به هتک شرف یا حیثیتو یا افشای اسرار شخصی
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر حدود یک الی دو سال پیش با شخصی مونث دوست بودم و ایشان از خودش واسم فیلم و عکس برهنه ارسال کرده الان امروز این فرد به من پیام داده ک فیلم و عکساش پخش شده و منو مقصر میدونه که تو پخش کردی همه اینا داخل تلگرام بوده چه کاری باید انجام بدم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر در صورتی که مدارک ومستندات مبنی بر انتشار فیلم ها وتصاویر ارائه دهد می تواند از شما شکایت نماید