12 اسفند 1400

پرونده مالیاتی واجاره نامه ملکی وامتناع از آن

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من یه کسب و کار خونگی دارم. ملک هم اجاره هست.
با توجه به الزام دارندگان درگاه پرداخت ، پرونده مالیاتی تشکیل دادم. از اداره مالیات ازم خواستن که برای تکمیل پرونده براشون کپی اجاره نامه و کپی مدارک شناسایی مالک و مستاجر رو ببرم. با مالک خونه در میون گذاشتم، همکاری نمی کنه و میگه نکنه بعدا برای خونه مالیات ببرن و مشکل پیش بیاد و از این دست حرفا و کپی مدارک شناساییش رو نمیده. من چکار باید بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی برای پرونده مالیاتی اجاره نامه مورد نیاز هست بله درصورت تشکیل پرونده برای صاحب ملک شما اجاره مالیاتی ملک در نظر گرفته می شود شما می توانید مشکل را با اداره مالیاتی مطرح کنیددرصورت قبول اداره دارایی اجاره نامه (اگر مستاجر هستید)ویا سند ویا قولنامه منزل خود را به واحد مالیاتی ارائه دهید