17 اسفند 1402

انتقال اموال پس از فوت

دسته بندی : حقوقی | تقسیم مال
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من سنم 16 هستش و وکالت کاری بهم تعلق نمیگیره چون صغیر محسوب میشم و شخص ثالث دیگه ای هم نیست که بشه بهش وکالت کاری انتقال داد . آیا میشه مادر بنده با فوت نامه. سند موتور و گواهی حصر وراثت خودشون اقدام کنن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما می‌تونید از طریق مراجعه به دایره سرپرستی مستقر در دادسرا امور نصب قیم را انجام بدید سپس در خصوص تقسیم مال و یا انتقال سند به نام هر شخصی