18 اسفند 1402

معنی و مفهوم ابلاغیه ای که اومده چیست

دسته بندی : کیفری | افترا
رضا جمشیدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه خانم ازم به عنوان افترا و کلاهبرداری که بهش گفتم و سایتی که زدم که کار من نبوده ازم شکایت کرده متن رو طور براتون بفرستم چون اعتراض زدم و الان نمیدونم ابلاغیه که اومده چه معنی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام باتوجه به اینکه شمامتن ابلاغیه یاخودابلاغیه رانفرستادیدماهم نمی‌دونیم که چه ابلاغیه ای براتون اومده ولی احتمالا ابلاغیه حضوردرجلسه دادسرابر اتون اومده باشه