18 اسفند 1402

امکان ابطال تقسیم نامه پس از امضا

دسته بندی : حقوقی | ابطال تقسیم نامه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر لطفا سوال من رو با دقت بخونین چون مشاوره هایی که بهم دادن متفاوت بود بعد فوت پدرم زمین‌ها تقسیم شد به هر وراث 300 متر سیفی و 1000 متر مزروعی نوشته شد وامضا شد بعد دوسال من برای گرفتن پروانه برای زمین خود اقدام که حالا فهمیدم زمین تمام وراث مسکونی که صیفی بوده مسکونی و فقط مال من مزروعی هست البته این رو هم ذکر کنم من در زمان حیات پدرم یه قطعه زمین ازش خریداری کردم و وراث زمین های ارثی ما رو کنار خریداری دا دن حالا سوالم اینه آیا من میتونم حق خودم رو بگیرم با توجه به چیزهایی که گفتم البته یکی از همکاران شما گفتن وراث میتونه شاهد بیاره که ما زمین ارثی رو کنار خریداری شما دادیم و شما با همین شرایط قبول کردین در صورتی ابدا اینطور نبود فرق قیمت مسکونی و مزروعی بالای 4 میلیون هست من هرگز این رو قبول نکردم خواهشن منو راهنمایی کنین یک نفر دیگه از وراث هم شاکی هست البته زمین اون 250 متر مسکونی هست و میتونه خونه ای احداث کنه ولی خب بازم میگه ضرر کرده و دوست داره با ما،شکایت کنه آیا به نفع ما هست دو نفر اقدام کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و اگر شما مدعی بی اطلاعی از وضعیت اراضی هستید و مدعی هستید سایر وراث از کاربری مطلع بوده اند شما باید این موضوع را به اثبات رسانید و در اینصورت امکان ابطال تقسیم نامه را خواهید و اگر سایر ورثه مدعی شوند قدر السهم شما به درخواست خودتان درکنار زمینی که سابق خریداری نموده اید در نظر گرفته شده ایشان باید ادعای خود را اثبات نمایند.