21 اسفند 1402

شکایت توسط زیاندیده از راننده مقصر

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من روز پنجشنبه 17 اسفند با دوچرخه تصادف کردم
که افسر و مأمور کلانتری اومد و من با مامور رفتم کلانتری و دوچرخه سوار هم رفتن بیمارستان با آمبولانس و 3 تا عکس گرفتن و پزشکی قانونی گفت فقط برو استراحت کن و کاغذ ترخیص رو داد و همان شب ساعت 10 اومد کلانتری رضایت داد
و من روز شنبه رفتم دادگاه کاغذ گرفتم رفتم پارکینگ ماشین رو ترخیص کردم و شنبه شب دوچرخه سوار زنگ زد گفت من رفتم بیرون متخصص گفت که دو هفته استراحت کن اگر خوب نشد باید پین یا فیزیوتراپی کنیم
الان دوچرخه سوار که رضایت داده بار دوم می‌تونه شکایت کنه ؟؟؟؟؟
اگر شکایت کنه بیمه دوباره تعلق میگیره
و حبس هم داره ؟؟؟؟
من دانشجو هستم خیلی ترسیدم 22 سالمه
ثنا هم ندارم شکایت کنه چطوری من مطلع میشم ؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله از بابت آسیب های وارده ، امکان اقامه شکایت وجود خواهد داشت و باید مقصر و میزان تقصیر توسط کارشناس رسمی تعیین گردد