21 اسفند 1402

نتیجه شکایت کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
هانیه کارگرمتو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،از حساب من تو لینک سهام عدالت هجده میلیون تومان کلاهبرداری شد ،دادگاه رای به نفع من داد ،به متهم ابلاغ شد می‌تواند اعتراض کند ،حال شکایت کرده، من چطور به حقم برسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام. کاربر محترم شما باید در مقابل اعتراض به رای با ارسال لایحه از خود و رای صادره دفاع کنید و تا صدور دادنامه قطعی صبر بفرمایید