22 اسفند 1402

مجازات انتقال مال غیر چیست

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام محکوم به 4سال حبس فروش مال غیر بارد مال درحق شاکی شدم قبل ازحکم پرونده در مرحله مقدماتی به علت نداشتن وثیقه زندان رفتم دوسال وهشت زندان بودم که وثیقه گذاشتم آزادشدم الان حکم آمده چه راهی هست که دیگه زندان نرم پولی ندارم به شاکی بدم رضایت بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم مدتی که پیش از صدور حکم در بازداشت حضور داشتید از مدت کل محکومیت شما کسر خواهد شد و از طرفی در مورد رد مال نیز براساس قانون میتوانید دادخواست اعسار مطرح نمایید چنانچه مورد موافقت قرار گیرد جلب و زندان نخواهد داشت و در غیر این صورت راهی نیست. هرچند که طرح دادخواست اعسار به دفعات ممکن است و میتوانید مجدد این درخواست را مطرح نمایید