ایا میتواند حبس خود را ب تعلیقی تبدیل کند؟

دسته بندی : کیفری | انتقال مال غیر
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بابت فروش مال غیر حکم 6ماه حبس تعزیری و رداصل مال برده شده و 80 ملیون جزای نقدی محکوم شده اعتراض کرده که دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی داده آیا متهم میتواند 6 ماه حبس خودرا به تعلیقی تبدیل کند ؟ و اگر بتواند تکلیف ردمال و جزای نقدی چه میشودو ایا راهی هست جلوی تبدیل حکم به تعلیقی رو بگیرم

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ با تجدید نظر خواهی متهم در حبس های شش ماه و کمتر از ان امکان تبدیل یا تعلیق یا تخفیف حبس وجود دارد لیکن بستگی ب شرایط کلی متهم مثل سوپیشینه و ....نیز دارد در این مورد شما نمیتوانید کاری کنید صرفا میتوانید اعلام گذشت نکنید تا در خصوص این موضوع تخفیفی برای ایشان قائل نشوند اما در خصوص اعمال جهات مخففه برای متهم دادگاه مخیر هست در خصوص حبس هر چه صورت بگیرد جزای نقدی و رد مال میبایست انجام شده و تکلیف متهم هست جزای نقدی بنفع دولت مصادره خواهد شد و برای شاکی نیست موید باشید