23 اسفند 1402

فروش مال غیر و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به شخصی پول دادم و با خودرو اون رفتیم محضر و تعهد داد که خودرو صفر را در تاریخ مشخصی بنامم کنه حالا متواری شده و خطش خاموشه و متوجه شدم کلی پرودنده شکایت و شاکی داره . من ازش فقط یه شماره پلاک دارم که احتمالا ماشین هم بنام خودش نیست .با توجه به این تعهد محضری و رسید واریزی ها میتونم از پلاک خودرویی که سوارش بوده شکایت کنم تا به خودش برسم ؟ تنها چیزی که. ازش دارم همین پلاک خودرو که اومد دنبالم و رفتیم محضر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که خودرو به نام نامبرده نباشد امکان مطالبه خودرو وجود ندارد ولی با سایر مستندات و فیش علیه شخص ایشان قابلیت شکایت وجود دارد.