23 اسفند 1402

آیا این عمل رشوه محسوب می شود؟

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارگر پیمانکار فضای سبز شهرداری بودم یه علت کمبود نیروی پیمانکار پلیس ساختمان به عنوان نیروی قرضی و کمکی به واحد پلیش ساختمان فرستاده شدم . پس از مدتی با مالک ساختمانی درگیر شدم و مدعی پرداخت 2 میلیون وجه به من شده . 1_ایا شرایط شغلی بنده مشمول قانون رشوه میشه ؟
2- طبق مستندات تمامی کارهای قانونی علیه ملک و مالک رو انجام دادم و گزارشات کتبی و شفاهی مربوط ب تخلفات مالک رو هم گزارش و ثبت کردم و حتی چندین مرتبه جلوی ساخت و سازش رو گرفتم و تخریب کردم فقط صرف اینکه مالک ادعا کنه پول داده بهم در صورتی که هیچ کاری براش نکردم و هیچ کاری به ضرر و خلاف قانون و وظیفه م انجام ندادم شامل قانون رشوه میشم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که از طرف سازمان خو مسئول انجام این وظیفه بودید واز طرف مقابل وجوهی بابت این کار دریافت نموده اید درصورت اثبات مسئول هستید