چک برگشتی_ربا_قرض وجه نقد

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده به دلیل مشکلات سخت و شدید مالی نحبور به گرفتن 20 میلیون نزول که طی 5 ماه باید 50 میل ببدم
ولی نزول دهنده بنده رو فریب داد تاریه چک رو همون ماه اپل زد و من ندانستم و همون ماه اول چک و احرا کذاست و بزگست داد و چک رو فرؤخت به شر خر ؤ الان برایم احرا احكام اومده چکار کنم کمکم کتید که سود و ازم نکیرع پ چطور کلته برداریش ثابت کنم!؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام می توانید با دستور موقت اجرای حکم را متوقف کنید و دعوای کیفری ربا خواری مطرح نمایید در صورتی که طرف شما نتواند اثبات کند که معامله ای در بین بوده مجبور به اخذ اصل مبلغ خواهد شد. اما برای طرح و پیگیری این دعوا حتما با وکیل مشورت نمایید