ادعا معامله ربوی در دادگاه

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنده در اول برج 9 سال 402 به دلیل مشکلات شدید مالی و واقعاً فقر مالی مجبور به گرفتن 20 میلیون تومان نزول که باید 5 ماهه بلغ 50 میلیون پرداخت می‌کردم شدم ولی شخص دهنده تاریخ مبلغ چک را یک ماه بعد نوشت و من بنا به اعتماد به او متاسفانه تاریخ را چک نکرده بودم الان از همان تاریخ یعنی سال 402 چک من برگشت خورده و قرار است فردا اجرای احکام شود الان ی‌خواهم از آن شکایت کنم چطور می‌توانم کلاهبرداریش را ثابت کنم ممنون،

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم در این مورد از یک طرف میتوانید با درخواست توقف عملیات اجرایی یا دستور موقت و سپردن خسارت احتمالی به دادگاه نسبت به اجرای حکم جلوگیری کنید از طرفی میتوانید با موضوع ربا شکایت کنید که در صورت اثبات این چک از اعتبار ساقط و شخص صرفا میتواند اصل مبلغ را مطالبه نماید اما نکته حائز اهمیت آن که در صورت اثبات ربا این مسئله هم برای ربا گیرنده و هم برای ربا دهنده مجازات خواهد داشت مگر در شرایط خاص . در حالت دوم نیز میتوانید برای پرداخت مبلغ چک به اعسار متوسل بشید و پرداخت آن را اقساطی انجام دهید. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.