23 اسفند 1402

مزاحمت مستاجر برای همسایگان

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من یک واحد در یک آپارتمان 4 طبقه دارم(طبقه اول) که با اجاره نامه بنگاهی به مدت یکسال اجاره داده ام ولی الان هر 3 طبقه بالا بصورت تلفنی و پیامکی از مستاجرم اعلام نارضایتی می کنند و در قبال آن مستاجر یک روز به من پیام میده که مالک یکی از واحدها برق واحد آنها را قطع کرده و یا چند روز بعد پیام میده برق آسانسور را قطع می کنند در حالیکه مستاجر من طبقه یک هست و با قطع برق آسانسور طبقات بالا بیشتر به مشکل می افتند حرف مستاجرم را باور نمی کنم حالا مالکین 3 واحد بالایی حاضرند مشکلاتی که مستاجر من ایجاد می کند صورتجلسه نموده و امضا کرده و به من بدهند
آیا با این صورتجلسه 3 واحد ناراضی از مستاجر بنده من می توانم ااز طریق قانونی درخواست تخلیه قبل از موعد مستاجر را بدهم و آیا از نظر قانون نتیجه بخش می باشد؟
ممنون سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اول شکایت مزاحمت را مطرح کنند بعد از اثبات محکوم خواهد شد . در صورتی که در قرارداد شما این امر شرط شده باشد می‌توانید حکم تخلیه بگیرید در غیر این صورت فقط مجازات مزاحمت