حکم فوری تخلیه ملک.

دسته بندی : حقوقی | تخلیه
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر بنا به مشکلاتی که برای من پیش اومد خونه ای که خریده بودم رو از دست دادم و مجبور شدم به یک انباری متروکه نزدیکی خونه خودم نقل مکان کنم اون زمان مشخص نبود که مالک چه کسی هستش تا اینکه بعد از مدتی بنیاد شهید با لودر و .... اومدن و دیوارهای اطراف رو تخریب کردن و برای خانه ای که در همون محوطه بود هم حکم خلع ید داشتند که به کسی که اونجا سکونت داشت (آقای خورسندی) فرصت دادن که تخلیه کنه. خورسندی به دروغ به من گفت که این انباری هم که من نشستم قراره تخریب کنن من تماس گرفتم با وکیل بنیاد شهید و متوجه شدم که اینجا نه زمین بنیاد شهید هست و نه اون آقا و مالک وراث فردی به اسم رئیس سمیعی هستش. در هر صورت با همه آزار و اذیت های خورسندی و با هماهنگی با بنیاد من انباری رو تخلیه نکردم تا اینکه امروز یه ابلاغیه برای شوهرم اومد مبنی بر اینکه 24 ساعت فرصت داره برای تخلیه شاکی هم همون خودسندی هستش. گویا در تعطیلات نورور زمانی که من نبودم از شوهرم یه امضا گرفتن ولی تاریخ رو زدن خردادماه پارسال! من الان میخوام بدونم چطور بدون اینکه دادگاهی تشکیل شده باشه حکم تخلیه صادر شده؟ الان من باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام می بایست مدارک و مستندات و رای دادگاه بررسی شود تا پاسخ مناسب ارايه شود