24 اسفند 1402

مطالبه وجه و طرح‌دعوا ربا

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من به یک نفر 2 سال هست پول واریز میکنم )یعنی کسایی که به من بدهکار به حساب اون واریز میکنن و در مقابلش از اون چک میگیرم .
الان که پول چک هارو نداده و گذاشتم اجرا میگه ربا هست و ...و یک متن پیامکی هم موجود هست که بابت معافیت 900 چک بده بدیم به یه نفر ولی ادامه ندادیم و نه اون چک 900 داد و نه من کاری کردم . الان یه روز میگه چک ها ربا هست یه روز میگه برای معافیته و...
چی جواب بدم و قاضی میگه تو چطوری پول رو به این دادی . واریز کردی؟ جنس دادی و....

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سوال شما واضح نیست اگر امکان دارد از طریق تماس تلفنی با توضیح بیشتر مشاوره دریافت نمایید