25 اسفند 1402

پیگیری پرونده کیفری مطروحه

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من ضامن یک وام ازدواج بمبلغ صدو هشتاد میلیوم یک خانمی شدم باهم یک متن قرار داد باعنوان خرید وام ازدواج از اینترنت دانلود کردیم و بصورت دستی بین خودمون امضا کردیم وقرار شد من کسرحقوق و...ببرم وام که حاضر شد صدو سی میلیون از وام بحساب من واریز بشه و کلیه اقساط با من باشه سفته هم گرفتم وداخل قرار داد هم سفته رو عنوان کردیم پشت سفته رو همسر خانم امضا کرد و در همه مراحل با ما بود بعد از واریز وام همسر خانم با فریب من رو کشید بانک و من رو غافلگیر کرد وجلودوربین بانک سفته و قراداد رو گرفت پاره کرد باخودش بردوکتک کاری فحاشی توهین به مقدسات کردو متواری شد.
من هم بجرم کلاهبرداری و ضرب و جرح عمدی از خودش و همسرش شکایت کردم الان پرونده بازپرسی درجریانه بعد از چند بار احضار نرفتن تااینکه حکم جلب صادر شده و خانم رفته و اقرار کرده ولی مرده متواریه و به من زنگ میزنه و تهدیدم میکنه
سوالم اینه من بخاطر این اتفاق کلی خسارت مالی و روحی و خانوادگی دیدم .الان من برای جلب متهن چکار میتوانم انجام دهم ؟آیا لازمه قبل از صدور قرار لایحه تنظیم کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر تنظیم لایحه برای پرونده بسته به نیاز در پرونده ضرورت دارد.