27 اسفند 1402

پیش فروش به نحو غیر قانونی

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
سید علیرضا فاطمی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

پیرو سوال قبلی آیا پیش فروش بدون اجازه کلاه‌برداری محسوب میشه آیا بنده که مبلغ 550 میلیون تومان داده ام از تضمین ملکی که بنامم کرده می توانم مبلغ پرداخت شده را تسویه حساب کنم آیا تضمین یکی از ملک ها که به من داده را قبلا فروخته جرم حساب نمیشه؟ایشان متواری است

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام سوال دارای چندین قسمت مجزا است. به نحوی که در این مختصر امکان پاسخ کامل وجود ندارد. ولی به طور کلی مسئله شما دو قسمت است. قسمت اول جنبه حقوقی است و از آنجایی که پیش فروش با سند رسمی و به نحو قانونی و مجاز نبوده باید ابطال معامله را بخواهید تا مغازه خود را پس بگیرید. قسمت دوم جنبه کیفری که برای تحقق جرایمی مثل کلاهبرداری جمع شرایطی لازم است که در این مورد منتفی است.