راهکار مسدودی کد ملی فروشنده جهت انتقال ملک خریداری چیست؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسر من سال 95 با بانکی که در آن کار میکرد به مشکل خورد و محک.م شد به حعل سند و همان زمان از کشور خارج شد و در آن زمان یک آپارتمان داشت که در رهن بانک بود و سال 95 خانه را به خواهر من فروخت و چون روی خانه وام داشت وکالت زد به نام خواهرم در آن زمان نه خانه مشکلی داشت و نه هنوز ایشان محکوم شده بودند سال 99 خواهر من بدهی ایشان به بانک را تسویه کردند و نامه فک رهن بانک را پرفتند و در محضر بانک فک رهن کردند و حالا میخواهند خانه را بفروشند اما چون کد ملی همسر من مسدود شده و خانه در داخل سند هنوز به نام همسر من هست نتوانستند واگذار نماییند و من میخواهم بدانم تکلیف خواهر من چیست ؟ و چطور میتوانند سند خانه را واگذار کنند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام این مشکل شوهر شماست که دامنگیر خواهر شده در نتیجه شوهر باید وکالت به خواهر دهد تا با توجه به پرداخت اقساط وام ماخوذه توسط خواهر و فک رهن سند با رفع مسدودی کد ملی نقل و انتقال ملک مقدور شود در غیر ایصورت خواهر می توانند معامله را فسخ و ثمن معامله را بنرخ روز با کلیه خسارات وارده مطالبه و مسترد کند موفق باشید.