مبایعه نامه و‌ ابطال آن با شهادت شهود

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

درود...وقت بخیر... بنده یک قطعه زمین به مساحت 500 متر در استان لاهیجان دارم... کاربری زمین باغی است و قولنامه ثبت دفتر اسناد رسمی دارم... جلوی زمین بنده حدود 180 متر مربع و اختلاف ارتفاع 1 متر با باقی زمینم داشت که بعد از خاکریزی و تمیز کردن زمین یکی از مالکین زمین های یاغی که در همسایگی زمین بنده نیست و دو تا زمین یا بنده فاصله داره اومده ادعای کذب می‌کنه که از کنار زمین شما به پهنای 1 متر و طول 50 متر برای من است و فلانی برای راه به من داده! بنده ازش سند و مدرک خواستم و ارائه نداد! بعد از مدتی اومد و روی زمین بنده سیم خاردار کشید و مزاحمت هاش شروع شد! دفعه ی بعد اومد 47 عدد نهال صنوبر را از روی زمین بنده کند و قلع و قم کرد! بنده هم بابت این رفتارش ازش شکایت کردم و محکوم شده! حالا اومده ادعای جدید می‌کنه و میگه راه من پهنای 2 متر و طول 50 هست و رفته از محل استشهاد جمع کرده!

سوال بنده اینه آیا استشهاد ایشون در مقابل قولنامه ی بنده اعتبار داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام برای اظهار نظر باید ابتدا دید در مبایعه نامه شما چه چیزی نوشته و‌شهود چه چیزی را شهادت خواهند داد