28 اسفند 1402

دستور جلب در مرحله رسیدگی

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شب بخیر ببخشید اگه 15نفر شکایت ثبت کنن به عنوان خیانت درامانت یا مال ازطریق نامشروع ولی پیامک دل ایران نیامده باشه میتواند فورا جلبت کنه با باید محکوم بشی ممنونم ازبس استرس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله اگر دلایل تصریح شده در قانون باشه دادگاه می‌تواند شما را جلب کند اگر هم احضار شدید با ضخامت تشریف ببرید