28 اسفند 1402

چگونه ادعای ثالث ملک خریداری شده دفاع شود؟

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
ملکی که زمین کشاورزی هست رو از پسر عموم خریداری کردم 8 سال قبل که قباله دستی دارم ازش و در قباله هم قید کردیم که اگر کسی ادعایی روی زمین داشته باشه خود فروشنده زیر دین اون شکایت باشه؛ الان خواهر این فرد از بنده شکایت کرده و ارثش روی زمین رو مطالبه کرده؛ سوال اولم این هست با توجه به اینکه برادر ایشون ملک دیگری هم دارد که خیلی بیشتر از ارثیه این خانوم هم هست آیا دادگاه چه حکمی خواهد داد و من چه دعوی ای رو می‌تونم مطرح کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه ملک فروخته شما موروثی باشد بله فروشنده حق فروش سهم الارث خود را دارد نه خواهرش بدلیل انجام معامله فضولی در غیر اینصورت دعوایش محکوم به رد است.شما می توانید بطلان معامله را بدلیل معامله فضولی در خواست کنید.