29 اسفند 1402

سلام شوهر من اشتباهات بزرگ در کارش کرده و تمام سرمایشو از دست داده مونده با کوه بدهی ده میلیارد ب بالا هم چکهای من هم خودش هم سفته های مختلف بابت ضمانت درموندم

دسته بندی : کیفری | ربا خواری
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
شوهر من اشتباهات بزرگ در کارش کرده و تمام سرمایشو از دست داده مونده با کوه بدهی ده میلیارد ب بالا
هم چکهای من هم خودش هم سفته های مختلف بابت ضمانت
درموندم پولی برام نمونده هرچی موند حتی پول وسایل خونه دارم ب دوست و اشناها میدم
میخواستم بدونم مثلا ب شخصی چک داده ده فقره 32 تومنی و یه چک 320 تومنی که به عنوان ضمانت ازش گرفته ولی کلا فقط 200 ازش پول گرفته ایا ب نحوی در دادگاه قابل پیگیری هستن؟
از طرفی از بغضی مشتری ها پول و چک گرفته بود مجبور شد بابت بدهی ها خرج کنه الانم جنسی نداریم کارو بهشون تحویل بدیم و واقعا پولی هم نداریم بدجور گرفتاریم اون بندگانم نگران و گرفتارن ایا شکایت کیفری میتونن کنن؟ ما واقعا چیزی نداریم
ولی میخوایم بمونیم تاوان پس بدیم ایا قانون راهی برای گرفتاری ما داره
ممنون میشم عاجزانه منو راهنمایی کمید همسرم بدون کار و سرمایه میشه منم با حقوق ده تومن و ی کوه قسط

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب محترم در خصوص چکهای غیر امانتی واگر شرایط اعسار دارید یعنی مالی ندارید در هنگام اجرا تقاضای اعسار بدهید و همچنین برای چکهای امانت که مبلغ آن پرداخت شده با یک اظهارنامه چکهای امانی را مطالبه نمایید و سپس با حصول شرایطی استرداد لاشه چک را بخواهید و نیز با حصول شرایطی شکایت خیانت امانت می توان طرح نمود ..همچنین اگر بابت ربا (نزول)بوده و شما برای گرفتن آنها مجبور بودید با حصول شرایطی و داشتن ادله و شهود و مدارک پرداختی و دریافتی و کارشناسی به نظر این امکان هم هست که شکایت ربا طرح نمود البته پرونده نیاز به بررسی دارد ...موفق باشید در صورت نیاز به مشاوره تلفنی از سایت اقدام نمایید..