29 اسفند 1402

حکم غیابی الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اینجانب در سال 1400 ماشینی را فروختم و طی تماس های زیاد بلاخره در تاریخ 1401/3 یک نفر آمد (خریدار اصلی که بهش ماشین رو فروختم نبود)همراه مدارک وکالت یک ماهه جهت تعویض پلاک دادم اما تعویض پلاک نکرد و بنده شکایت کردم و ماشین رو توقیف کردم الان یک نفر دیگه با مدارک های ماشین اومده و از من به شورای حل اختلاف شکایت کرده و در جلسه اول شورا نتوانستم شرکت کنم و غیابی شورای حل اختلاف به نفع اون رای داده

چه چیزی به شورای حل اختلاف ارایه بدهم تا تجدید نظر کند؟
آیا از خریدار می توانم شکایت کنم و خسارت بگیرم چون کلی دوندگی و پول خرج کردم تا توقیف پلاک رو بگیرم و در این مدت چون پلاک فعال به اسمم بوده نتونستم ماشین ثبت نام کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر رای غیابی صادر شده باشد در مهلت مقرر امکان واخواهی وجود خواهد داشت و شما می بایست نسبت به رای غیابی درخواست واخواهی را مطرح نمایید و طبق قانون خواهان باید دادخواست خود را به طرفیت تمام ایادی مطرح نماید در غیر این صورت اقامه دعوا به صورت صحیح مطرح نشده است و مرجع قضایی باید دعوا را رد نماید و باید قرار رد دعوا صادر گردد