نحوه پرداخت جزای نقدی در حق دولت

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام در پرونده مواد مخدر( 4گرم شیشه ) قاضی محترم به علت نداشتن سابقه 5سال حبس تعزیزی و 25م جزای نقدی حکم دادندحال تاریخ واریز جریمه در حق صندوق دولت رد شده نیابت صادر شده و دوباره تاریخ دادگاه خورده که پرونده مجدد ثبت شدالان میخام جریمه رو واریز کنم اما خیلی نگرانم و ترس از مراجعه دارم لطفا راهنمایی کنیدپرونده رفته اجرای احکام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه اجراییه به شما ابلاغ شده باشد و ظرف مهلت ده روز نسبت به پرداخت اقدام نمایید بیست درصد تخفیف خواهید داشت.