مطالبه مابه‌التفاوت هزینه ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ببخشید ما یک زمین داریم به متراژ 196 متر با کوچه ی 8 متری که عقد قرارداد بصورت قولنامه ایی میباشد
حالا که شهرداری رفتیم واسه کارهای پروانه ی ساخت متراژ زمین شده 140 متر میگن که کوچه 12 متری هستش
حالا ما از فروشنده میتونیم کم کسری زمین رو بگیریم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مابه‌التفاوت قیمت را باتوجه به اینکه بخشی از ملک توسط شهرداری تملک میگردد باید شهرداری پرداخت نماید و اگر شهرداری به دلایلی که جای بررسی دارد پرداخت ننماید میتوانید به فروشنده مراجعه کنید