مجازات های تکمیلی کیفری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
سجاد فاتحی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من برادرم سال 89 برای چک سرقتی دستگیر شد با سند ازاد شد در جلسات دادگهاه از سرقت تبریه شد اما براش کلا هبرداری بریدن درجه 7و 8 اما خودش را معرفی نکرد شاکی هم پولشو گرفت رضایت داد سال 97 اومدن دنبالش باز خودشو معرفی نکرد الان میخواد کارت ملی بگیره برای کارش سفر بره با هواپیما ایا پرونده باز هست یا نه برای گرفتن کارت ملی گواهینامه سفر داخلی مشکل داره هنوز با تشکر

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و درود. سوال شما مجمل می باشد و نیاز به بررسی دقیق تر دارد ولی در خصوص فرض سوال!با مشکلی مواجه نخواهند شد.