مطالبه دیه پس‌از‌سن‌بلوغ

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌ وقتتون‌ بخیرباشه‌ ‌ من سال 86تصادف‌ کردم‌ بعدسال‌ 87دیه‌ ام‌ رودادن‌ 5میلیون‌ نهصدهزار‌‌.بعدچون‌ ‌ بچه‌ بودم‌ دیه‌ ام‌ روبه پدرم‌ دادند‌‌.حال‌ ک‌ 16سال ازاون‌ قضیه‌ میگذر‌ وپدرم‌ پول‌ دیه‌ روباها ش‌ خاک‌ مسکونی‌ خریده ‌.ومستاجرم‌ داخل‌ خونه‌ ایی‌ ک‌ رواون‌ زمین‌ ساخته‌ داره‌‌.حال‌ من‌ طلب پولمومیکنم‌ وبهم‌ نمیدن‌ خواستم‌ ببینم‌ ازچه‌ راهی‌ شکایت‌ بکنم‌ تابه جواب‌ برسم‌.وتمام‌ مدارک‌ تصادف‌ دردادگاه‌ موجوداست‌.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما میتوانید طی دادخواست مطالبه وجه درخواست مطالبه مبلغ را در دادگاه مطرح نمایید