مطالبه وجه طبق فیش واریر

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده سال 90 با یکی معدن شریک بودم بعد بهم گفت که میخوام روی یک معدن سرمايه گذاري کنم فلان جا از من پول گرفت اونموقع 200 میلیون شد بلکه بیشتر خورده خورده گرفت همون موقع فرار کرد رفت تهران و دیگه خبری ازش نداشتم ازش شکایت هم کردم و پیش رو نگرفتم میتونم دوباره شکایت کنم چه نوع اسنادی دادگاه میخواد که دوباره شکایت کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم مطالبه وجه طبق فیش واریزی میتوانید اقدام نمایید باتاخیر تادیه مبلغ واریزی در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام به رزرو نمایید