نحوه مطالبه خسارت ناشی از تخریب

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در دادگاه کیفری به خاطر تخریب منزل من از دو نفر شکایت کرده بودم که حکم به حبس هر دو نفر اومد به مدت سه ماه حبس تعزیری من هم در دادگاه حقوقی برای جبران خسارت دادخواست تنظیم کرده بودم منتها به خاطر ناآگاهی چون از طرف دادگاه کیفری کارشناس برای تعیین ارزش ریالی تخریب آمده بود حقوقی رو شرکت نکردم در روز دادگاه الان می‌خوام بدونم برای احقاق حقم من باید دوباره دادخواست حقوقی بدم یا اینکه لایحه ثبت کنم برای پرونده حقوقی قبلی م از نظر هزینه می‌خوام مقایسه بشه که کدوم به نفعم است و هم اینکه از نظر زمان و هم اینکه از نظر نتیجه واقعاً اون روند نتیجه بده و من به حقم برسم لازم به ذکر اینکه کارشناس ارزش ریالی تخریب رو 40 میلیون تومان برآورد کرده است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام دادخواست مطالبه خسارت را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.