امکان رجوع از هبهدپس از فروش عین موهوبه

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر بنده یک زمین هبه کرده به من بدون قلنامه و مباینه نامه هیچ گونه وجی هم بین ما رد و بدل نشده ملک به صورت برگه واگذاری هست و کلا سند نداره در دفتر خانه وکالت بلاعزل به من دادن و حق عزل وکیل را از خود سلب نموده و حق توکیل به غیر را به من دادند الان در مرحله طلاق هستیم و ایشان میخوان از من شکایت کنن ولی هنوز شکایت نکردن و زمین را پس بگیرن من هم زمین را یک ماه پیش فروختم ایشان میتوانند پول زمین را از من طلب کنن ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به فروش عین موهوبه امکان رجوع از هبه برای همسرتان وجود ندارد.