راهکار قانونی در فرض سوال

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
سال 1402 کارگر من شکایتی رو از طریق اداره کار برعلیه من ارائه داده با این عنوان که من حق و حقوقش رو به طور کامل پرداخت نکردم.بنده در دفتر روزانه کار خود به طور مرتب پرداختی کارگرهارو یادداشت کرده و در نهایت هنگام تسویه حساب در دفتر کار نوشتم که مابقی دستمز او پرداخت شده و از این شخص(کارگر) امضا گرفته‌ام و این دفتر رو به اداره کار ارائه دادم ثابت شد که شکایت ایشون نادرست است.
امروز اخطاریه ای از سمت دفتر خدمات قضائی برای من ارسال شده با این عنوان که ایشون 7 ماه درسال 1401 پیش من کار کرده و مبلغ 48 میلیون تومان دستمزد ایشون شده و من 13.500 میلیون تومان پرداخت کرده و 34.500 تومان میلیون بدهکار هستم.ذکر شده اظهارنامه صرفا اعلام رسمی از طرف اظهارکننده است و به منزله طرح دعوا نیست.
در حال حاضر من باید چه کاری انجام بدم؟
از طریق اداره کار باید اقدام کنم و مدرکی بگیرم مبنی بر اینکه این شکایت کارگر نادرست است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر ایشان صرفا اظهارنامه ارسال نموده است وهنوز طرح دعوا نکرده شما درحال حاضر به اظهارنامه او پاسخ دهید ودرصورت طرح دعوا علیه ایشان با ارائه مدارک ومستندات در جلسه دادرسی از خود دفاع نمایید.