طرح دعوی الزام به تنظیم سند خودرو

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده یک ماشین از نمایشگاه خریداری کرده ام بعد در موعد مقرر به علت تصادف نتونستم تعویض پلاک انجام بدم در ثانی نمایشگاه دار از فرد دیگری ماشین را خریداری کرده است به فردی که پلاک به نامش است زنگ زدم گفتم دوباره بهم وکالت نامه بدهد اما امتناع کرده و درخواست مبلغ 20 ملیون برای دادن وکالت کردند یکبار هم دادخواست دادم با موضوع الزام به تنظبم سند که هم توسط دادگاه عمومی رد شد هم توسط تجدید نظر بهم گفتن موضوع دادخااستت اشتباه است حالا من میخوام تعویض پلاک انجام بدم تا بتونم ماشینم رو بفروشم در ضمن مدارک ماشین همراه منه قولنامه خرید هم دارم تقریبا یک سال و چند ماهه که ماشین خریداری کردم کارت سوخت هم مالک نداده بهم خسارت این نداشتنکارت سوخت رو هم میخوام با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید طرح دعوا الزام به تنظیم سند نمایید باید دادخواست قبل شما و‌رای دادگاه را مطالعه کرد که دادخواست مرحله دوم رد نشود احتمالا اشتباه در قراردادن خواندگان دعوا داشته اید