اعسار از پرداخت محکوم بها

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سجاد فاتحی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام بنده یک ماشین خریدم که تعویض پلاک کردم و هیچ مشکلی نداشت بعد از فروش به نفر بعد مالک قبلی خودرو خریدار خودرو های سرقطی اعلام شد و توسط پلیس اگاهی خودرو توقیف شد پس از ان مالک خودرو شکایت کرد و دادگاه رای به پرداخت 310 میلیون از من کرد و دادگاه اعلام کرد که پیش پرداخت 110 میلیون تومان و ماهیانه 12 میلیون تومان است من چظور می توانم مبلغ پیش پرداخت و ماهیانه را کم تر کنم البته یکبار اعتراض کردم اما رد شده است و در حال حاضر حکم قطعی هست کلیه مدارک که از حساب بانکی بنده به دادگاه ارائه داده ام نشان دهنده عدم پرداخت وجه اعلامی دادگاه است پرینت کلیه حساب و املاک به دادکاه تحویل داده شده است .

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام درود. میتوانید تعدیل پرداخت محکوم به را از دادگاه صادر کننده درخواست نمایید.