اثبات جرم سرقت با شهادت شهود

دسته بندی : کیفری | افترا
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

ورود بدون اجازه و فیلمبرداری و عکس‌برداری از منزل و مفقود شدن کیف طلا و جاساز کردن ابزار مواد مخدر برای اثبات اینکه پدر صلاحیت دیدار فرزندان رو ندارد و این فیلم هم در داوگه ارائه شده اما کیف طلا و ارز متعلق به کسی دیگر بود. آیا مال‌باخته با وجود عکس و فیلم موجود و شاهد عینی که ورود شخص را رویت کرده است آیا می‌شود سرقت را اثبات کرد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی ‌.اثبات این جرم سرقت با شهادت شهود صورت می گیرد وصرفا دیدن ورود شخص کافی نیست