تحصیل مال از طریق نامشروع و کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ضمن عرض سلام و تشکر فراوان
پسر بزرگ بنده دوازده فقره لاشه چکم را برداشته و به دوستش داده تا اخاذی کند ایشان اهل هریس هستن و برای تبریز وکیل اختیار کرده اند ،دو فقره از هریس وسه فقره از تبریز اقدام میکنند بنده به دادگاه در تبریز مراجعه کردم در محاکمه کتبی وکیلشان نتوانستند به سوالات بنده میبینی بر اینکه بابت فروش جنس به بنده مستقیم از خودم چک دریافت شده درنهایت شکایت را پس گرفتند، در این راستا بنده هم از پسر دوستش شکایت کرده بودم که مراجعه نکردند و قاضی به بنده فرمودند اشتباهی شکایت کردی و باید کیفری شکایت میکردین ، بنده از آنجاییکه زیاد به مسایل قضایی آشنا نیستم منتظر اعلام روز دادگاه هریس بودم که دیدم بنده را در اون دو فقره چک محکوم کرده اند اصل چکها جمعا 447000/000 ریال بود که دویست و سی میلیون مطالبه کردند بخاطر اینکه تاریخ چک‌ها بسال 97-98 بودند ماشینی که قبلاً فروخته بودم توقیف کردند با مشارکت نمایشگاه صدمیلیون اخاذی کردند و ماشینی که خریده بودم 80 میلیون زیر قیمت فروختم فقط میخواهم از دوست پسرم شکایت کنم ،و اگر امکان دریافت حق العمل بعداز اتمام وجود داشت وکیل اختیار کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به توضیحات شما ، شما می بایست با توجه به ارتباطی که بین فرزندتان و دارنده چک وجود داشته شکوائیه کیفری مناسب مطرح نمایید