بطلان بیع.

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی غیر منقول)
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من به متراژ 1000متر مربع زمین باغی خریداری کردم ودوعدد باغ 500متری درست کردم که بخاطر مشگل مالی مجبور به فروش یکی از زمین ها شدم والان بنگاه در داخل قولنامه قید نکرده کدوم سمت باغو من فروختم که بعداز دوماه رفتم باغ ودیدم طرف اون زمینی که فروختم بهش قفلشو باز کرده و قفل منو شکسته قفلاشو زده به باغ من ومن بیشتر هزینه کردم به این باغ الان چکار باید بکنم چه شکایتی باید انجام بدم البته بنگاه دوست ایشانه و بردارش شاهد قولنامه هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در صورتی که در مبایعنامه به صراحت مشخص نشده باشد کدام ملک مورد مبیع بوده می توان بیع را از طریق دادگاه باطل نمود.