دادخواست مطالبه وجه بر اساس دست نوشته

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من جنسی به کسی دادم و دو فقره چک با فاصله یک ماه گرفتم به دلیل کمبود موجودی برگشت زدم و اون آقا چک پدرش روداده به من و بعد من یک دست نویس از خودش گرفتم که فلان تاریخ مبلغ رو بدهد ولی نداده .من روی چک پدرش اقدام کردم و اون اعسار گذاشته.آیا میتوانم روز جلسه دادگاه اون دست نویس خودش رو هم ارائه کنم یا روی اون دست نویس شکایت جدا بزارم .لطفاً راهنمایی کنید .ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،شما بر اساس آن دست نوشته می توانید دادخوست مطالبه وجه بدهید به طور جداگانه ،اگر در دست نوشته ،به این موضوع اشاره کرده که ضامن چک است یا ....می توانید او را جلب ثالث کنید .