الزام به انجام تعهدات قراردادی

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

بنده قصد طرح شکایت رو دارم از ایشون.ایشون نه به وعده عقد قرارداد عمل کردن،نه چک منو که در قبالش باید جنس میدادن رو پس نمیدن.نه 50 میلیونی که با فریب و وعده اینکه چک رو فروخته و باید مبلغی بهش بدیم تا چک رو پس بده رو نمیده.بابت بدهیش جنس نمیده.جواب تلفن مارو نمیده.آخرین بار حدود یکهفته پیش با پیام جواب داده،میگه طلب شما خیلی کمتر از چیزیه که ادعا دارید و من فقط عوضش جنس میدم بهتون.اونم بعد از بیستم.ولی داره عملا داره وقت کشی میکنه.شریکش ادعا داره که عملا کلاهبرداره و از طریق سایت فروشگاه عملا با دیگران هم همین کار رو انجام میده،واریز میکنن ولی جنس نمیده.الان 5 ماهه مارو با وعده و فریب بازی میده.هرچی جنس فرستاده ضایعات مغازشه.چک مارو گرو خودش داره و هیچ اعتنایی بما نداره.خواهشا جهت احقاق حقمون مارو راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی با توجه به توضیحات شما می توانید هم الزام ایشان به انجام تعهدات قراردادی را بخواهید و هم اینکه استرداد لاشه چک را مطرح نمایید. و اگر ایشان مبلغ 50 تومان را بلاجهت دریافت نموده باشند دادخواست مطالبه وجه مذکور را هم تقدیم کنید.