آیا طرح دعوی علیه پدر متوفی قانونا ممکن است؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

وقت بخیر پدر 10 سال پیش فوت کردن و هیچ ارثی هم برای تقسیم نداشتن بنابراین وراث هم عدم ترکه نزدن و البته ارثی هم دریافت نکردن الان از یک دادگاه خارجی بدهی سنگینی برای پدر تایید شده و به دادگاه داخل کشور و بانک ملی ابلاغ شده
آیا ممکن هست حساب شخصی وراث مسدود بشه یا اموال شخصیشون مصادره بشه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شاید تشابه اسمی باشد چنانچه نباشد با توجه به فوت پدر دعوی طرف خارجی متوجه پدر نیست و دارای ایراد است و باید علیه ورثه پدر طرح دعوی شود نگران نباشید مصادره اموالی نیز نخواهد بود موفق باشید.