تعیین سهم مشاعی در مبایعه نامه

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام.
بنده و دوستم می‌خواهیم زمینی به صورت مشاعی به ترتیب یک دانگ و پنج دانگ بخریم. آیا درقولنامه سهم خریداران را باید مشخص کرد. یا صرف نام خریدار کفایت می‌کند و بعدا در سند رسمی دانگ را جدا کنند؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر توصیه می‌شود که سهم شرکا در مبایعه نامه تعیین و قید گردد و به همان ترتیب سند رسمی نیز تنظیم و از اختلافات آینده جلوگیری خواهد شد