آیا امکان طرح دعوا در فرض سوال وجوددارد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من در تاریخ 14٠2/11/11 تصادف کردم و شخصی که با من برخورد کرد مقصر صد در صد شناخته شد، بعد از تحویل فاکتور وسایل به مبلغ 21.500.000 تومان به بیمه توسط صافکار، بیمه برای بنده مبلغ 22.3٠٠.٠٠٠ تومان حواله داد که با توجه به ادعای صافکار، بنده باید مبلغ 4٠.٠٠٠.٠٠٠ تومان به وی پرداخت کنم. حالا با توجه به اختلاف زیاد در صورتی که قصد شکایت از بیمه داشته باشم، آیا میتوانم این مبلغ را از بیمه دریافت کنم و سپس شکایت کنم یا باید کلا خودم مبلغ را به صافکار پرداخت کنم و بعدا از بیمه طرح شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که ماشین دارای بیمه بدنه باشد مکلف به جبران خسارت می باشد ودر صورتی که خارج از سقف تعهدات بیمه باشد بیمه گذار مسئول پرداخت خسارات می باشد.