شکایت بابت خرید بسته آموزشی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.من یه دوره آموزشی خریدم که قبل از عید یعنی 28 اسفند یه بسته از طرف مجموعه ای که ثبت نام کرده بودم ارسال شد.تمام محتویات داخل بسته بود به جز یه دستبند سیلیکونی 10 هزارتومانی. دوره 9600 هست که من به صورت اقساط، 3600 قسط اولش رو پرداخت کردم.من همون موقع به پشتیبانی تماس گرفتم،فیلم و عکس گرفتم، و بهشون گفتم که چون فقط دستبندش نیست من بسته رو گرفتم و برگشت نزدم به پست، من کلاسم 1 فروردین شروع میشه واسه همین زودتر کلاسم رو شروع کنم.پروفایل

تیکت زدم، تو واتساپ پیام دادم که دستبند رو برام ارسال کنید. برگشته گفته هرچی نیست برو پست غرامت بگیر. میگم من یه دوره 4900 ازت خریدم ، یه دوره 9600 خریدم، یه دوره 2900 خریدم. این چه طرز حرف زدن و برخورده برو پست غرامت بگیر چیه.معلومه پست قبول نمیکنه میگه میخواستی همون موقع برگشت بزنی.من سالهاست دانشجو شما هستم. 20 میلیون پول دوره دادم بهت واسه یه دستبند 10 تومنی خجالت نمی‌کشی به من میگی پاشو برو پست؟ امروز زنگ زده گفته دسترسی رو میبندیم به دوره، چون احترام نذاشتی، پولتم نمیدیم‌.زنگ میزنم شرکت میگم آدرس بده حضوری بیام تهدیدم میکنه.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال وموضوع کسر وسایل ارسالی را در آن دقیقا اعلام نمایید به ایشان .ودر صورت عدم پاسخگویی دادخواستی باید دایر بر استرداد وجه به طرفیت ایشان به دادگاه تقدیم نمایید .در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش اظهارنامه ودادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید