مطالبه خسارت ناشی از تصادف

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام من تصادفی کردم که افسر 50 ×50 مقصر مان کرده یعنی هر کدام فقط 50 درصد خسارت خود را از بیمه طرف مقابل دریافت کنیم که متصفانه بیمه طرف مقابل من فقط 30 میلیون سقف بیمه اش بوده که خسارت من در حدود 250 میلیون برابرد شده است آیا میتوانم مابقیه خسارتم را از خوده طرف بگیرم یا خیر در ضمن در دادسرا جهت آزاد کردن خودروها رضایت نامه را بدون اطلاع از مبلغ بیمه امضائ کردم حال در کل چگونه میتوانم خسارتم را بگیرم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام خسارت وارده به شما باید از طرف خوانده پرداخت گردد در صورتی که بیمه داشته باشد از بیمه اخذ خواهد شد در غیر اینصورت شخص مدیون اصلی است