مسولیت صادر کننده چک‌در قبال دارنده چک

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
من صادره کننده چک بودم چک را در وجه تقی صادر کردم تقی به نقی انتقال داد و نقی به پرستو انتقال داد حالا پرستو آمده گفته که من دلار به صادرکننده چک دادم خواستم ببینم پرستو سونیا دار میشه؟میشه دعوای تسلیم مبیع علیه پرستو مطرح کرد ؟ اصلا در قبال چک تقی به من چیزی نداد معامله بوده کالایی تحویل نداده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما ملزم به پرداخت وجه چک‌هستید اگر تعهدی در خصوص شما انجام‌شده است میتوانید با طرح دعوا علیه همان شخص الزام‌وی‌را از دادگاه بخواهید