رجوع از هبه در ملک سهم الارث

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام،تمام وارثین ومادرم،سهم الارث خودشان ازخانه ی پدری رابمن بخشیدند،ومن برای این خانه سندتک برگ گرفتم آیامیتوانندازهبه رجوع کنند،خانه راسفیدکاری ،ایروگام گازکشی کردم ودروپنجره نصب کردم آیااین تغییرات مانع ازرجوع ازهبه میشود،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، بله کاربر گرامی میتوانند رجوع کنند ، درصورت نیاز به مشاوره دقیقتر تماس بگیرید.